31 Ağustos 2014 Pazar

Dün Oynanan Anadolu Takımlarının Maçları

Sezon Balıkesir-Akhisar maçıyla açılırken iki ege temsilcisi Birbirine denk bir görüntü verdi karşılıklı hızlı ataklar ile geçen maç faullerle çok durdu.Alanzinhonun jeneriklik golü ve Mehmet Akyüz'ün golünde kalecinin hatası vardı.Bence lige yeni çıkan Balıkesirspor evinde Galibiyetle başlamalıydı bu mağlubiyet morallerini bozdu ama önlerine bakmalılar.

Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği maçında Rize'nin 7 kaleyi bulan şutuna karşılık Gençlerbirliğinin 1 şutu vardı. Maç 1-1 bitsede Gençlerbirliği'nin Tertemiz golünü iptal eden hakem Gençlerbirliğinin tepkisini topladı.Ve ligin ilk maçlarında gözlenen şu ki Passolig Taraftar sayısını çok olumsuz etkiledi Tribünler boş !

Eskişehirspor-Konyaspor maçında Konya Torjenin golüyle öne geçti Konyaspor gerçekten güzel takım kurmuş Hleb geçen senenin Konya'yı taşıyan oyuncusuna ek olarak Marica Transferi Forvet hattını güçlendirdi. İkinci yarıya Eskişehirspor Erman Kılıç'ın yerine İbrahima Sissoko Yeni Transferi oyuna soktu Ertuğrul Sağlam.Maçı izlerken Konyaspor Çok pozisyon vermiyordu ve kazanacağını düşünüyordum .Ama Hürriyet'in Golünü Kaleci Kıpırdayamadan izledi.Eskişehir ivmeyi arkasına aldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.Erkan Zengin klas bir vuruşla kaleciyi terse yatırdı ve 2-1 maçın skorunu belirledi.

Ligin Yeni takımı Yeni ismiyle İstanbul Başakşehir güzel bir takım kurdu ve ilk maçında Güçlü Kasımpaşa maçında 1-1 berabere kaldı çok şut olmayan bir maçtı.35'te Jeremy Perbet'in golüyle öne geçti. 44'te Adem Büyük beraberlik golünü attı. 55'te Başakşehir'den kırmızı kart gören Rajko Rotman Başakşehir ekibini 10 kişi bıraktı.Takımlar bu dakikadan sonra Tüm değişiklik haklarını kullandı İki Teknik Adam tüm hamlelerini kullandı ve Başakşehir'i şanslı sayabiliriz aldığı 1 puandan dolayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder