27 Ekim 2014 Pazartesi

Formanın Değerini Unutanlar

 Galatasaray'da sorun formanın değerinin unutulmuş ya da bitirilmiş(!) olması.Demek istiyorum ki adam oynamıyorsa çek kulübeye,ismi ne olursa olsun.Zorla niye oynatıyorsun ?

 Burak Yılmaz, sıfır istek,sıfır konsantrasyon niye oynatıyorsun haftalardır, çeksene kulübeye. İsmi mi büyük geldi ? Forma vermeyeceksin ki formanın değerini anlasın.Bu adama zam yapıyorsun,sözleşmesini de 2019'a kadar uzatıyorsun.Adam bitik halde bakıyor ki Milli Takım ve Galatasaray'da sürekli ilk 11'de.Bu adama kızamazsın ki.Bu adam der ki forma bulduğuma göre yeterliyim.Böyle devam ederim. Kimse de çıkıp kızmasın bu adama.

 Selçuk İnan taraftar tepki gösterdi,gerçek Galatasaraylılar olarak hop durun dedik.Kime tepki gösteriyorsunuz.Selçuk İnan bu adam farkında mısınız ? Ama bizde de bitiyor kredin haberin ola.Sorun kötü oynaman değil hiç bir şey yapmaman.Sorumluluk almaman.Hala en isabetli pas yapma yüzdesi sende çünkü en fazla 3 metre öteye pas atıyorsun, yana oynuyorsun.Tabi sen de olur en isabetli pas oranı.

 Tarık,Veysel rezalet oynuyorsunuz.Veysel'e haftalardır alışmıştıkta.Tarık sen ne yaptın öyle ? 4 tane gol. 2'si sol bekten,2'si sağa geçtin, sağ bekten ! Adam gole gidiyor itiyorsun çekiyorsun ama düşüremiyorsun. Kendini yeterli görüyor musun Galatasaray için,burası malesef Eskişehirspor falan değil.

 Dzemaili ve Pandev. Sizi kim aldırdı merak ediyorum. Hiç mi izlemediler,araştırmadılar. Koskoca Galatasaray'da oynayıp üstüne 2,5 milyon euro da garanti para alıyorsunuz ya iyi iş çıkarmış menajerleriniz.

 Ama size kızamıyorum çünkü her hafta ilk 11'de sayılırsınız suç sizi oynatanda.Sizi kulübeye çekebilecek kadar Cesaret'li değilmiş bizim italyan.Oysa daha ilk geldiği hafta Sabri'nin göbeğinin farkına varıp A2'ye yollamıştı.Sizi A2'ye yollasa orda ki genç çocuklara haksızlık olur.

  20 tane oyuncun olsa tamam anlarım mecburiyetten oynatıyor derim.Ama oynatabilecek düzeyde 33 tane oyuncun var senin.En basitinden Selçuk İnan'ın yerine sayayım. Emre Çolak,Yekta,Furkan Özçal,Umut Gündoğan,Hamit Altıntop,Engin'i var. 6 tane oyuncun var.Neden görmüyosun bu isimleri versene bir şans.Zaten en kötü Selçuk,Dzemaili gibi oynarlar. Bir de Sinan Gümüş diye genç bir oyuncumuz var beni genç isimlerin içinden en çok heyecanlandıran futbolcu, kesinlikle şans bulmalı.

  Bu adamların aklını başına toplaması lazım, ya biz ne yapıyoruz diye.Metin Oktay'ın bizi sevenleri üzmeyelim baba sözünü söylediği yürekle sahaya çıkmaları lazım.Galatasaray 4-0 yenilebilir.Ama dünkü oynadığı futbolla yenilemez Galatasaray. Bu yakışmaz hiç bir oyuncuya.

  Prandelli'ye kızmak istiyorum kızamıyorum bu oyuncu grubunu şu halleriyle kimse şampiyon yapamaz.Prandelli'nin hatası bu isimlere forma vermesi. Yürekli ol çek hepsini kulübeye.Oynat gençleri yenileceksekte öyle yenilelim geleceğe yatırım yapalım en azından.

  Kötülerden bahsederken Yürekle oynayanlardan da bahsetmek istiyorum.Onlar kaynamasın arada.Sneijder,Melo,Olcan,Muslera. Sizin yüreğinize sağlık bu taraftar her şeyi görüyor.Galatasaray aşığıyım diye geçinen oyunculardan bile 10 kat daha Galatasaraylısınız siz.En çok üzüldüğüm de sizin bu kendisini dev aynasında görenlerle birlikte yenilmeniz.Galatasaray takımının en kariyerli oyuncusu Sneijder'dir ama Bizim Türk oyuncularda ki hava bu adamda yok.

 Sahaya yüreğini koymuş 11 adam görene kadar Galatasaray bende kredisini bitirmiştir.Bir şeyler değişmeli.Sadece Kamera karşısında umut satmakla olmaz bu iş.Herkes kendisine dev aynasından bakmaya ara verip gerçekleri görmeli.Taraftarların tek istediği futbolcularında Galatasaray'ı yaşaması,hissetmesi.Galatasaray Formasının,Armasının değerini yeniden hatırlaması.

 Prandelli'yle artık bunlar çok mümkün gözükmüyor.En kısa sürede istifasını vermeli.Kulüp 1-2 hafta daha şans vermeyi planlıyor ama bence hata olur.Kaybedilen puanlarda bizi hedeften iyice uzaklaştırır.Eğer herkesi şaşırtır ve bir kımıldanma olursa yanına kesinlikle Türk yardımcı antrenör gerekli.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder